Knjiga ličnih promena

Četvrt miliona čitalaca!
08/10/2016
Ne zabušavajte, ne štedite, ne čekajte!
10/10/2016
Prikaži sve

Knjiga ličnih promena

Preporuke, podrška i 80 kartica za bolji život.

Promena se ne dešava čitanjem — ona se događa primenjivanjem onoga što je napisano. Zato je ova interaktivna Knjiga ličnih promena naročita. Njena misija je da vas podrži u istinskom prihvatanju i primenjivanju svega što vas može dovesti do ostvarenja boljeg života.

U njoj ćete pronaći pojašnjenja najčešćih problema i prepreka u vašem životu, ali i preporuke kako da ih uklonite; njihova delotvornost potvrđena je u praksi — kako kroz lično iskustvo autorke, tako i u životima klijenata sa kojima radi kao lajf kouč.

Uz 80 kartica ličnih promena, vaše nesvesno vodi vas do novih uvida, do spoznaja koje podstiču suštinsko menjanje, jer prepreke su u nama, na istom mestu gde su i rešenja.

Knjiga ličnih promena je vaš vodič i vaša podrška istovremeno.

U njoj ćete nekada pronaći odmorište, a nekada zadatke, koji su ujedno ključevi tajnih vrata vaših novih uspeha. Neke od uvida i spoznaja ćete potvrditi, a sasvim nove otkriti. Upoznavaćete sebe svakoga dana na drugačiji način. Spolja i iznutra. Vaš svesni um postajaće budniji, a vaše nesvesno iznenađivaće vas nepogrešivošću da prepozna baš ono što vam je tog trenutka potrebno, kao i umećem da vas vodi i radi u vašu korist.

Knjigu i kartice možete koristiti onoliko često koliko želite, izbor je na vama: svakodnevno, nekoliko puta na dan ili periodično, potaknuti osećanjem, situacijom, dilemom ili događajem. Ja bih je, na vašem mestu, koristila ritualno svakodnevno; naravno, ukoliko je vaša želja za promenom aktivna. U suprotnom, znaćete da je tu, pri ruci, kad vam bude zatrebala.

 

  • „Sa lakoćom sam čitala knjigu. Ivana Kuzmanović, tragalac kroz nivoe duše i uma, dugogodišnji istraživač sopstvenih mogućnosti i kolekcionar znanja, pronikla je u suštinu i poklonila je kroz igru.” Jasmina Stojanović, glavna i odgovorna urednica Sensa magazina
  • „Ovo je putokaz za postizanje celovitosti i ljubavi u odnosu sa sobom i drugima. Knjiga ličnih promena je pitak, ali snažan lek, koji pomaže naše isceljenje.” Prim. dr Anđelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut
  • „Pravo osveženje i blago. Ivana Kuzmanović je napisala vodič i sveobuhvatnu podršku za ostvarenje životne misije. Ovo je riznica u kojoj svako može naći baš ono što mu je tog trenutka potrebno.” Slađana T. Milošević, međunarodno akreditovan coach/mentor
  • “Sve što sam pročitala znala sam i ranije. Ali sam sada prvi put razumela i prihvatila. Ovo je knjiga koja se koristi a ne samo čita.” Žaklina Kiš, književica i prevodilac

Pročitajte odlomak iz knjige

Kupite knjigu >>>>>

80 kartica ličnih promena

 

.
Kartice ličnih promena - Ivana Kuzmanović

 

Kartice su podeljene u četiri oblasti: Prepreke, Uvidi, Zadaci i Podrška, u svakoj po dvadeset.

Izaberite način nakoji ćete ih izvlačiti: možete postaviti pitanje i u kartici pronaći odgovor. Možete zatražiti putokaz, poruku, savet ili, bez prethodnog razmišljanja, pustiti da vas vaš unutrašnji znalac povede prema kartici lične promene. Takođe, vi birate da li ćete je izvući iz jedne grupe (dvadeset kartica) ili ćete ih spojiti i promešati i izvući iz špila od osamdeset kartica. Vi pravite kombinacije, vi birate učestalost, vi kreirate pitanja, vi dajete značenja, vi prepoznajete sebe u onome što nesvesno bira za vas.

Zbog toga je ova knjiga lična. Moja preporuka je da svaki put, pre nego što pristupite izvlačenju, uvedete sebe u stanje u kome je vaša intuicija najprisutnija a vaše nesvesno najraspoloženije za saradnju: umirite se na trenutak, udahnite i izdahnite duboko nekoliko puta (možete uraditi svoju omiljenu vežbu disanja), osetite svoju prisutnost, opustite telo i usmerite svu pažnju na komunikaciju sa vašim vodičem, Knjigom ličnih promena.

Na svakoj izvučenoj kartici pronaći ćete broj stranice na kojoj vas čeka pojašnjenje, inspiracija, zadatak, vežba, moj lični primer u datoj stvari, ili nešto drugo što će podržati vaš proces promene. Takođe, nekada se možete zadržati samo na kartici, baš kao što nekada Knjigu ličnih promena možete čitati ka knjigu: redom ili po temama…

Ako se opredelite za klasičan pristup Knjizi ličnih promena, preporučujem da to bude nekoliko tema koje su za vas, u datom trenutku, aktuelne, kao i da pravite pauze u čitanju, a potom odvojite vreme za integrisanje, promišljanje, uvežbavanje i prihvatanje pročitanog.

Niko bolje od vas ne može da zna šta vam je potrebno, niti postoji neko ko te potrebe može bolje i potpunije zadovoljiti od vas samih.

U vama je isceliteljska moć koja jedina može zaceliti rane na vašoj duši i pomoći vaše ucelovljenje. Da biste postali celi! Potpuni! Jer samo tada moći ćete da osetite, primite i pružite bezuslovnu Ljubav za kojom tragate.

Knjiga ličnih promena pomoći će vam da otkrijete i ovaplotite tu jedinstvenu, nemerljivu, božansku moć u vama!

Primite moju Ljubav, poštovanje i podršku na vašem Putu ličnih promena! Srećno!

Ivana Kuzmanović


U nastavku prenosimo neke od komentara čitalaca knjige “Knjiga ličnih promena” na sajtu Lagune:

Odlična, edukativna knjiga koja će vas mnogo čemu korisnom naučiti, nagnati da se preispitate, da se više posvetite sebi i onome što osećate jer upravo su, prema rečima fantastične autorke, emocije te koje vam kreiraju stvarnost.
Uz knjigu dobijate 80 kartica koje su podeljene u 4 kategorije: prepreke, uvidi, zadaci i podrška i koje možete koristiti tako što ćete sami sebi postaviti neko pitanje, na koje želite da dobijete odgovor, a zatim nasumično odabrati karticu, koja će vam svojom kratkom i sažetom porukom dati odgovor.
Vrlo kreativno osmišljena knjiga u kojoj ćete pročitati pregršt mudrih poglavlja koja (svako ponaosob) govore o određenoj temi kao što su: zavist, agresivnost, lenjost, sreća, odvažnost, snovi, intuicija, oprost i dr.
Vrlo, vrlo poučna knjiga!
Ana A. – 23.09.2017.

Odlična. Dopire do najdubljih delova ljudske psihologije. Preporuka.
Marijan Jovanović – 18.12.2016.

Trenutak kada uspemo u jednom odnosu ili životnoj situaciji da se zaustavimo i izađemo iz starog obrasca ponašanja, bez straha da će nas novo progutati i bez jasnog odgovora šta dalje, veliki je korak za svakog od nas.
Nova knjiga Ivane Kuzmanović “Knjiga ličnih promena” daje snagu za taj veliki korak tako potreban svakom od nas, baš sad i baš ovde!
Biljana Vlatković – 09.12.2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *