U ime Ljubavi – Roman o snazi ljubavi i hrabrosti da se njena moć iskusi

Zahvalnost za Ljubav
26/05/2012
Prošireno izdanje u tvrdim koricama – VOLIM
15/02/2013
Prikaži sve

U ime Ljubavi – Roman o snazi ljubavi i hrabrosti da se njena moć iskusi

Hepiend se ne događa samo u filmovima i knjigama. On može da bude stvar izbora, jer „sreća je pitanje odluke i zato poneko zauvek ostane u krugu ponavljanja, a neko se osmeli i iskorači“.

Novi roman Ivane Kuzmanović u prodaji od 25. jula.

Slavica je provela godine pokušavajući da isceli rane koje joj je naneo crnokosi mladić, tešeći se da će ga stići zaslužena kazna. A onda, petnaest godina kasnije, putevi su im se ukrstili na mestu na kojem su se tome najmanje nadali. Branko je sada neko sasvim drugačiji, neko kome su oprost i ljubav preko potrebni. Mnogobrojna iskušenja su pred njima. Nagrada je – novi život.

Junaci novog romana Ivane Kuzmanović žive svuda oko nas i u nama. Bol i emocionalne ožiljke dobili su od roditelja u nasleđe. Postali su žrtve ili dželati. Nedostatak ljubavi i nerazumevanje gurnuli su ih na periferiju života, u bolest, izolaciju, destrukciju, tugu. Ipak, oni su uspeli da preokrenu svoje sudbine…

„…mislim da se prilika ukazuje svakome, samo je neko vidi, neko ne… U knjižarama su sve knjige dostupne, pa se ipak neko odlučuje za lake ljubiće, a neko za literaturu koja osvešćuje. Isto je i u životu. Naravno, šta god da izabereš platićeš određenu cenu. I uvek kada se za jedno odlučuješ nešto drugo odbijaš. A najveći problem nas ljudi je što bismo hteli da imamo sve. Tako počinjemo da pravimo račun u jednačini sa mnogo nepoznatih…“

Ako je prethodna knjiga „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ pokretala procese na nivou relativno jasnih emocija i misli, ova pokreće na nivou najdubljih slojeva bića. Roman „U ime Ljubavi“ nosi univerzalne principe, podjednako važne za oba pola i za sve generacije.

Ovo je knjiga o buđenju, sazrevanju i samospoznaji. Iz romansirano prikazanih iskustava i praktičnih uputstava saznajemo kako se menjaju životni tokovi, kako svest sazreva i na kakve teškoće nailazi.

Knjigu možete da naručite po ceni od 600,- dinara (plus poštarina) na mejl: ivana@ivanakuzmanovic.rs (upišite Vašu adresu i broj telefona).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *