PRIKAZI

Šta su rekli o mojim knjigama


Istančana, snažna priča o ljubavi i: Kako se iz nje izvući? Kroz pouke koje nam saopštava, Ivana Kuzmanović daje povod za moguća svestranija značenja patnje - zvane voljenje. ("Lemurova ljubav")

Politika

Ako je prethodna knjiga Od kada sam se zavolela – volim pokretala procese na nivou relativno jasnih emocija i misli, ova pokreće na nivou najdubljih slojeva bića. Roman "U ime Ljubavi" nosi univerzalne principe, podjednako važne za oba pola i za sve generacije.

Zoran Gruičić


Roman koji u život vraća veru, da bi donela nadu a nada iskrilila ljubav. Ljubav kakva se može naći jedino u romanima – iskrena i velika, poslednja i prva. Slila se iz samog života među korice ove knjige. ("Manje od tri")

Mila Milosavljević

Knjiga koju treba svaka žena nositi sa sobom kroz čitav život kao ličnu "bibliju". Poklanjam je i preporučam gde god stignem i kada god stignem.
("Od kada sam se zavolela - volim")

Tatjana


Sve njene knjige koje je napisala su fenomenalne, prave ženske, divna priča ženske ljubavi, spoznaje i patnje. Kupujte ih redom kako ih je napisala, za mene lično "Lemurova ljubav" i "Manje od tri" su najlepše, mada...

Ivana S.

U pokušaju da poništimo suprotnosti u nama, poništavamo istinu o sebi. To bolno saznanje, kao svakodnevno iskušenje, nosi svaki od likova ovog romana.
("Amor Porteño")

Ivana K.