Life Coach

12/05/2019

Life Coach Ivana Kuzmanović, vaš savetnik za lični razvoj

Kroz koučing omogućavam vam prevazilaženje problema, pomažem u ostvarenju željenih ciljeva, zadovoljenju potreba i ličnom razvoju. Koristim individualne pristupe i strategije, pružajući vam onaj osećaj “kod kuće” kada smo skupa, i osećaj “dobro u svojoj koži” kada ste bilo gde.
26/08/2018
Emocionalna i Energetska Transformacija - EET - Ivana Kuzanovic

Jedinstvena tehnika za razvoj i napredak na svim nivoima – Emocionalna i energetska transformacija EET

EET je tehnika koja kombinuje psihološki, koučing i energetski pristup. Namenjena je ličnom razvoju – emocionalnom i duhovnom sazrevanju, maksimalnom korišćenju potencijala, eliminaciji stresa, postizanju psihofizičkog zdravlja, pronalaženju ličnog smisla i svrhe, ostvarivanju ciljeva i prepoznavanju i upotrebi sopstvenih stvaralačkih moći.
27/10/2016

Ljubavni ispiti

Da li je i vama, kao i meni, prva asocijacija na ispit, mogućnost da se padne, ne položi? Onaj gorak osećaj neuspeha koji namah podseti na […]
16/10/2016

Reiki je isceljenje i pročišćenje

Majstor reikija (sensei) postala sam 2008. godine i od tada uspešno primenjujem ovu tehniku na sebi, mojim ukućanima, mojim klijentima. Reiki je jednostavna i veoma delotvorna metoda tradicionalne japanske medicine kojom se Univerzalna životna energija kanališe i dovodi u ljudski organizam.