Životna mudrost i zid koji se ne pomera

8 vrsta ćutanja
08/04/2023
Sažaljenje ili empatija
Sažaljenje ili empatija prema sebi?
10/06/2023
Prikaži sve

Životna mudrost i zid koji se ne pomera

Životnu mudrost sam, kao i mnogi, sticala lupajući glavom o zid… Ali, zid se nije pomerio pa sam morala da se pomerim ja: iskoračila sam iz kruga ponavljanja. Osmelila sam se. Rizikovala. Umorila od patnje i patetike. Umorila od suza.

Baš u vreme mog preobražaja bila je popularna pesma: “I’m sick and tired of always being sick and tired”🎶

Mnogo sam je volela i iz sveg glasa pevala pokušavajući sebi da kažem: Dosta istih načina, dosta bežanja, dosta straha od straha… Suočavala sam se sa sobom i… upoznavala se i ZAVOLELA!

Za terapeuta EET (mentora i kouča) sam se,
i ne znajući, pripremala celog života.

Delotvornost mog rada sa klijentima potiče koliko iz znanja i prakse, toliko i iz svih iskustava koja sam u životu doživela.

👉 Bilo da je reč o partnerskom odnosu, profesionalnim preprekama, manjku samopouzdanja, anksioznosti ili osećaju besmisla, klijent kroz proces Emocionalne i Energetske Transformacije (EET) doživljava promenu. A ta promena minus pretvara u plus, neuspeh u uspeh, a nezadovoljstvo u ispunjenost i radost življenja.Upravo to su doživeli moji klijenti.

Sa njima sam radila kao terapeut i kao Life Coach, koristeći individualne pristupe i strategije, pružajući im onaj osećaj “kod kuće” kada smo skupa, i osećaj “dobro u svojoj koži” kada su bilo gde.

Sa tog mesta, ostvarivali su svoje ciljeve.

Comments are closed.