Susreti pomerisrca – Razgovori o Ljubavi

Osećaj krivice i okrivljavanje
02/05/2020
Kutak za Razmišljanje - Ivana Kuzmanović - meditacija
Razmišljanje i kako upravljati svojim mislima
31/05/2020
Prikaži sve

Susreti pomerisrca – Razgovori o Ljubavi

Susreti pomerisrca, Razgovori o Ljubavi, započeti su 2009. godine sa velikom željom i mnogo entuzijazma, da se počne sa razvojem i osvešćivanjem najvažnijih umeća: ljubavi i komunikacije. Jednom mesečno, u divnim ambijentima, uz živu muziku, živo smo razmenjivali žive reči. Floskule su otpadale a sa njima i predrasude, zablude, osuđivanja, tabui i strahovi. Nakon četiri godine kontinuiranih susreta naših duša, morali smo da proredimo viđanja jer sam postala majka predivnog Bića koje je uzelo svu moju pažnju.

Vreme je da se naši Susreti nastave. Da sjajna Druženja u doba korone (VIDEO snimci na youtube), pretvorimo u Susrete pomerisrca, i dalje online, LIVE (besplatno), nedeljom u 20.00 časova, sve dok se ne otvori mogućnost da ih pretvorimo u onu vrstu lekovitih i energizovanih događaja uživo, koje pamtimo svi mi, nekadašnji učesnici Susreta.

SUSRETI pomerisrca – Razgovori o Ljubavi sa Ivanom Kuzmanović

Online susrete možete UŽIVO da pratite na mojoj facebook stranici i instagram nalogu, a sve možete da nađete kasnije i na mom youtube kanalu.

Da slavimo Život i naše učešće u njemu!

Prvi Susret pomerisrca – Razgovori o ljubavi, Ivane Kuzmanović, održan je 18. juna 2009. godine u Kafe-klubu Režiser, na beogradskoj Adi Ciganliji. Pogledajte VIDEO reportažu:

Ivana Kuzmanović na prvom Susretu pomerisrca 18. juna 2009. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *