Porodičan dan – koristan i radostan 2019

Posebnost i izolacija
02/11/2019
I pogrešan je ponekad pravi…
08/01/2020
Prikaži sve

Porodičan dan – koristan i radostan 2019

Manifestacija “Porodičan dan – koristan i radostan” održana je danas, 20. novembra u beogradskoj opštini Vračar, u organizaciji Centra za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja čiji je osnivač Ivana Kuzmanović, pisac, mentor i kouč.

Mališani su se radovali slatkišima, balonima, kreativnim radionicama i mađioničaru, dok su roditelji imali jedinstvenu priliku da na jednom mestu čuju predavanja vrhunskih stručnjaka iz oblasti psihologije, pedagogije, logopedije, psihoterapije, muzikoterapije, kreativnih veština i relaks programa.

Ivana Kuzmanović, pokretač i organizator manifestacije Porodičan dan – koristan i radostan

Zvuci klavira i violine pomešani sa dečjim smehom i grajom punili su prostorije Opštine sve do kasnih večernjih sati, a za to vreme roditelji su dobili korisne informacije, uvide i poruke o tome kako da njihova porodica ostane ili postane ono što ona i treba da bude: mesto sigurnosti, bliskosti, podrške, razvoja i ljubavi.

Ova manifestacija bila je besplatna zbog čega su svi sugrađani mogli da priušte sebi i deci koristan i radostan dan.

Pogledajte FOTO ALBUM ovde.

Hvala na učešću i doprinosu: Mila Mitrović, Žana Erdeljan, Milica Vakić,Biljana Ćulafić, Dragana Tošić, Aleksandra Lekić, Nana Majstorović, Ljupka Mirković Dubajić, Danilo Anđelković, Ivana Vučićević, Dragana Jokanović, Marija Maričić, Tamara Vugdragović, Marija Kotur, Milena Mašić Lukač, Milica Višnjić Gajić, Sonja Pantelić, Aleksandar i Neša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *