Porodičan dan – koristan i radostan 2019

Life Coach Ivana Kuzmanović, vaš savetnik za lični razvoj
12/05/2019
Vitalna energija ljutnje
24/10/2019
Prikaži sve

Porodičan dan – koristan i radostan 2019

Međunarodni dan porodica obeležen je 15. maja manifestacijom “Porodičan dan – koristan i radostan” u beogradskoj opštini Vračar, u organizaciji Centra za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja čiji je osnivač Ivana Kuzmanović, pisac, mentor i kouč.

Mališani su se radovali slatkišima, balonima, kreativnim radionicama i mađioničaru, dok su roditelji imali jedinstvenu priliku da na jednom mestu čuju predavanja vrhunskih stručnjaka iz oblasti psihologije, pedagogije, logopedije, psihoterapije, muzikoterapije, kreativnih veština i relaks programa.

Ivana Kuzmanović, pokretač i organizator manifestacije Porodičan dan – koristan i radostan

Zvuci klavira i violine pomešani sa dečjim smehom i grajom punili su prostorije Opštine sve do kasnih večernjih sati, a za to vreme roditelji su dobili korisne informacije, uvide i poruke o tome kako da njihova porodica ostane ili postane ono što ona i treba da bude: mesto sigurnosti, bliskosti, podrške, razvoja i ljubavi.

Ova manifestacija bila je besplatna zbog čega su svi sugrađani mogli da priušte sebi i deci koristan i radostan dan.

Pogledajte FOTO ALBUM ovde.

Hvala na učešću i doprinosu: Mila Mitrović, Žana Erdeljan, Milica Vakić, Biljana Ćulafić, Dragana Tošić, Aleksandra Lekić, Nana Majstorović, Ljupka Mirković Dubajić, Danilo Anđelković, Ivana Vučićević, Dragana Jokanović, Marija Maričić, Tamara Vugdragović, Marija Kotur, Milena Mašić Lukač, Milica Višnjić Gajić, Sonja Pantelić, Aleksandar i Neša.

Naredni događaj – Dečji POP-UP festival u Srbiji namenjen deci i svima onima koji ih vole i sa njima rade biće održan 20. novembra na Međunarodni dan deteta. Pripreme su već počele, a vas pozivamo da u svoje agende upišete ovaj datum i dođete u što većem broju.

1 Comment

  1. Miloš says:

    Kamo sreće da je više i češće ovakvih manifestacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *