Kako sam postala akreditovani mentor i kouč senior

Ljubavna patnja
31/03/2019
Potpuno energetsko napajanje duše i tela – Total Retreat Gostoljublje 2019
26/04/2019
Prikaži sve

Kako sam postala akreditovani mentor i kouč senior

Delim ovaj svoj veliki uspeh s vama iz nekoliko razloga. Najveći je taj što sam savladala jedan od svojih najvećih otpora, a koji zamalo da ostane zalepljen za moj životni obrazac.

Reč je o mom otporu prema sistemu. Odupirala sam se svemu sistemskom uključujući i redovno školovanje, pravila koja važe za sve, radne organizacije i korporacije.

Kada sam se zatekla ispred nepokolebljivih i strogih zahteva za akreditaciju Evropskog saveta za mentoring i koučing i upoznala sa procedurom, poželela sam da odustanem. Ipak, moja mentorka Chandana Synal ohrabrivala me je da istrajem u svojoj nameri da postanem internacionalno akreditovani mentor i kouč visoke, senior pozicije.

Rad na akreditaciji veća dobit od samog priznanja

Rad na akreditaciji trajao je više od godinu dana. Na poslednjoj konsultaciji sa Chandanom spontano sam izjavila: Ja sam već srećna svime što sam dobila – savladala sam svoje otpore, povinovala pravilima i svakodnevno učila. Čak i da ne zadovoljim profesionalni odbor koji daje akreditacije, ja sam zadovoljna.

Putovanje važnije od odredišta

U praksi sam ponovo imala sreću da osetim da je važno putovanje a ne odredište.

Akreditaciju sam dobila. To je drugi razlog za objavu ovog postignuća: sadržaj je dobio formu i sada je kompletan.

Treći razlog ste svi vi koji sa mnom delite radosti: pozitivna vibracija uspeha ume da bude zarazna.

Krećite se prema svojim ciljevima oslobođeni od njih. Savladavajte svoje otpore jer tako osvajate slobodu. Delite svoje uspehe jer ima mnogo onih koji se iskreno raduju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *