Prvi modul seminara EETT oduševio polaznike!

Zavist
08/10/2017
Voli te mama – knjige za svu decu i sve majke
31/10/2017
Prikaži sve

Prvi modul seminara EETT oduševio polaznike!

Na prvom modulu seminara Emocionalna energo terapija i transformacija doživela sam sa polaznicima sve što za mene predstavlja suštinu bivanja: prisutnost, bliskost, poštovanje, intimu, poverenje, radost, smeh, ispunjenje, lični razvoj, smisao, razmenu, uvide, korinost, doprinos, posvećenost, sličnost, različitost

Neizmerno sam im zahvalna za svaki trenutak. Srećna sam što su nam se putevi spojili i radujem se narednom modulu, kao i svakom susretu i kontaktu u međuvremenu. Sreća, sreća, radost!!!

Posebno me raduju jaki utisci polaznika Seminara:

 

 

 

 

 

 

Jasna Đokić napisala je: “… Radost me obuzima, jer ovaj seminar mi toliko prija. Oh, kako je lepo biti na istom mestu, sa istim dušama iz različitih svetova. I učimo, učimo i stalno učimo dok god smo živi, istražujemo sebe, učimo da se Volimo  …

 

 

 

 

 

 

Milena Lukač je u svom pismu posle prvog modula, između ostalog, napisala:  “… Bilo je iskreno, duboko, snažno, prisno, a opet tako za svaku od nas lično i posebno. Ne bih da upadnem u hvalospev o tebi kao POSEBNOJ, JAKOJ, A TAKO TOPLOJ U VODJENJU KROZ SEMINAR, ali moram reći da su postojali segmenti izlaganja gde nisam doslovce disala i sa koliko sam te žara slušala da sam gubila pojam o vremenu…”

 

 

 

 

 

 

 

 

Maja Milošević kratkom porukom najavila je dugo divno korisno druženje: “VELIKO HVALA  ❤️
Radujem se što je ovo tek početak  🌸  🍀”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ružica Lighthouse na originalan način je izrazila zadovoljstvo i podelila ga sa svim polaznicima Seminara – tortom od malina s ukusom ljubavi, a onda poslal i ovo pismo:
U ovom životu koračamo raznim stazama, tragamo za nečim, što se čini da nam nedostaje. Divno je prepustiti svom unutrašnjem glasu da nas vodi i na tom putu daruje nam susrete kroz koje rastemo i razvijamo se. Tada se upravo dešava ono neočekivano, a u srcu željeno. Takav je bio i moj susret sa Ivanom, u kom je u trenu i bez predumišljaja došlo do prepoznavanja. Prateći svoj unutrašnji glas, to Više vođstvo, prijavila sam se na seminar EETT. Za mene čarobno iskustvo, intimno, nežno i moćno, koje mi je pomoglo da iz sebe izbacim masu energetskog naboja koji je vešto bio pohranjen u dubini mog podsvesnog uma. Beskrajni prostor u meni, oslobođen je za sve ono novo, lepo što u moj život ulazi i moje dopuštanje i predaja tom toku. Hvala ti draga Ivana, na tvom postojanju i podršci. S Ljubavlju, Ružica

 

Šta je Emocionalna energo terapija i transformacija – EETT?

Kako je nastala EETT?

Emocionalna energo-terapija i transformacija kao tehnika nastajala je kroz decenijsko iskustvo u radu sa klijentima a kao proizvod traženja najadekvatnijeg pristupa koji ima kapacitet da pokrije osnovne segmente ličnog razvoja: mentalni, psihološki, telesni, duhovni i energetski.

Ona je, takođe, proizašla i iz mojih studija i knjiga koje su najprodavanije i najčitanije knjige u oblasti popularne psihologije u Srbiji, a iza kojih su stali autoriteti i stručnjaci u oblasti psihijatrije (prim. dr Anđelka Kolarević), psihoterapije (dr Zoran Milivojević, mr Bojana Glušac), koučinga (Slađana Milošević, akreditovani mentor i kouč EMCC), bioenergije (Zdenko Domančić), reikija (Vujadin MIljanović), Tai-chi-ja (Mario Toplošek) i Chi Gong-a.

Više od 250.000 zadovoljnih čitalaca, klijenata, učesnika mojih tribina, radionica i predavanja, uticale su na formiranje ovog autorskog pristupa u kojem su se objedinila sva moja dosadašnja znanja i iskustva, sticana više od tri decenije kroz pasionirano tragalaštvo, edukacije i istraživanja, a na korist svih onih koji žele bolji i kvalitetniji život, ostvarenje sopstvenih potencijala i upoznavanje stanja ljubavi i spokoja kao nezavisnih i slobodnih od spoljnih uticaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *