Seminar – Emocionalna i Energetska Transformacija – EET

Knjiga o meni – Jedno pitanje za svaki dan – Petogodišnji dnevnik
09/01/2017
Isceliteljska moć ljubavi
28/09/2017
Prikaži sve

Seminar – Emocionalna i Energetska Transformacija – EET

Ivana Kiuzmanović - EET seminar

Kako da budete zadovoljni svojim životom i rešavate dosad nerešive probleme?

Ovo je jedina koučing tehnika koja kombinuje psihološki, koučing i energetski pristup i time omogućava transformaciju koja je mnogo više od trenutne promene ili postignutog cilja: ona znači promenu perspektive, napuštanje emocionalnog otiska i drugih obrazaca i uslovljenosti, i jasan napredak u slobodi i nezavisnosti.

Pored brojnih tehnika, veština i uvida koji podstiču lični razvoj, ovaj seminar ujedno je i obuka za životne trenere (Life Coach; Trener životnih veština).

Opredeliti se za profesiju kouča znači odlučiti se za kontinuiran lični razvoj u svakom pogledu, izabrati istinu umesto laži, svetlost nasuprot tame, i doprinositi boljitku svojih bližnjih kao i čovečanstvu.

Jedini način da vidimo promenu u svetu jeste da postanemo ta promena.

Gandi

Seminari ove jedinstvene koučing tehnike Emocionalna i Energetska Transformacija (EET) 
namenjeni su onima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu, zatim trenerima, roditeljima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima, kao i menadžerima i preduzetnicima.

Tokom višedecenijskog rada na sebi, na svom emocionalnom i duhovnom sazrevanju kao i kroz edukacije, sretala sam divne učitelje, stručnjake i energetičare. Ali me je često mučilo to što nikada nisam imala sve na jednom mestu. Jer, kada bih konačno uspostavila odnos poverenja i otvorila dušu, te dobila određene uvide, javljala se potreba za strategijom, za know-how kao i za energetskom podrškom tokom burnih procesa. To me je od psihoterapeuta vodilo ka kouču, od kouča ka energetičaru, pa u krug.

Seminare vodim ja – Ivana Kuzmanović, međunarodno (EMCC) i nacionalno (UPSKS i CMAS) sertifikovani coach i mentor, a EET trehnika je nacionalno sertifikovana od strane UPSKS, i internacionalno kod EMCC.

Seminari održavaju se uživo putem Zoom platforme i u direktnim susretima u Beogradu ili Podgorici.

Emocionalna i energetska transformacija na jednom mestu i sa jednim koučem nudi put do korenitih i trajnih promena, načine i strategije za ostvarenje željenih situacija, nezavisnost, slobodu i ljubav, kao i energetsku podršku tokom celog procesa. Za one koji rade s ljudima nudi nove dimenzije komunikacije, prenošenja znanja i postizanja rezultata.

Ovo je izvanredna mogućnost da se upoznate i povežete sa sebi sličnim, srodnim dušama, zajedno iskusite osećaj bliskosti i jednosti i otvorite nove dimenzije poverenja i međusobne potpore.

* Ovde možete da pogledate: Prezentacija Seminara EET (pdf)

* Ovde pogledajte VIDEO – skraćena prezentacija (57 minuta)

Preporuka stručnjaka

Veliki je broj onih koji, uz Ivaninu pomoć, uspeju da sve poslože i otvore sebi put za radost i napredak.

“Životnim putem Ivana Kuzmanović ide puna rešenosti da za izazove, pitanja i prepreke pronađe pravi, gotovo matematički precizan način prevazilaženja, vođena idejom da tamo gde postoji problem postoji i rešenje.
Ovim stavom, istinoljubivošću, velikim razumevanjem, iskustvom i znanjem ona živi svoju misiju: da kroz knjige, seminare, radionice i individualne susrete otvori nove vidike, otkloni zablude i pomogne razvoj ljubavi prema sebi i bližnjima.
Veliki je broj onih koji, uz Ivaninu pomoć, uspeju da sve poslože i otvore sebi put za radost i napredak. Ivana tako dobija nova iskustva i novi polet da nam piše divne i razumljive knjige, i pronalazi nove, kreativne odgovore na pitanja ljudske duše.
Na svoju radost i sreću svih nas koji sa velikim zadovoljstvom i poštovanjem pratimo njen rad.”
Prim. dr Anđelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut, Beograd

Iskustva polaznika Seminara

Zahvaljujući EET postala sam roditelj svom unutrašnjem detetu.

“Pohađajući ovu fenomenalnu školu dobre energije, probila sam granice svojih strahova. Osvestila sam mnoge emocije, došla do hiljadu uvida, skinula neke maske, demistifikovala tajne hipnoze i energije, usvojila znanja iz kliničke psihoterapije, meditacije i reikija.
Tako sam dobila želju da sve to prenesem i podelim sa drugim ljudima…
Toplo preporučujem svima koji su spremni da upoznaju, promene i zavole Sebe.”
Daniela Đorđević, Beograd

EET mi je pomogao da prebrodim veoma teške situacije koje su se tada događale, ali i da se vratim na situacije u prošlosti i da ih bolje sagledam, da bolje razumem sebe, da bolje razumem druge…

Kada  sam odlučila da se prijavim za EET seminar ni sama nisam znala u šta se upuštam. Sada kada o tome razmišljam, sigurna sam da je  to ta čuvena intuicija.

“Ušla sam u svijet za mene prilično nepoznat i u početku sam se sa strahom upuštala u izazove. Nisam bila sigurna. Često sam se osjećala umornom. Ali energija i bezuslovna ljubav, razumijevaje bez procjenjivanja i osuđivanja, koju smo kao grupa zajedno sa Ivanom iznjedrili i podarili između sebe je nemjerljivo blago. Zahvaljujući toj energiji, tom iskustvu, toj ljubavi, zavoljela sam sebe i postala svjesna da je moguće voljeti sebe a ne biti sebičan, pogriješiti a ne biti optužen, posustati a ne odustati. Snaga i sloboda i svjesnost koju sam dobila ovim seminarom su moje neprocjenjivo blago.
Konačno dozvoljavam sebi da budem ono što jesam i da posmatram sebe i druge bez procjenjivanja i osuđivanja.
Nataša u novom ruhu i sa novom snagom, energijom i puno ljubavi prema zivotu i svakom novom danu.”
Nataša Jovanović, Podgorica

Naučila sam da volim sebe. Naučila sam da mogu sve, otvorili i proširili su mi se vidici.
Na ovaj kurs treba da idu svi oni koje nešto žulja i svi koji imaju “kamenčić u cipeli”. A EET zna kako da izvadi taj kamenčić.

Ivana je pronalazač talenata, iznedrivač onog najboljeg u nama, prepoznavač vrednosti i neiskorišćenog potencijala.
Ona vidi senku, dopušta joj da postoji i da se integriše u super moć…

Moje granice su tamo gde sam godinama čeznula da budu. Radom na sebi kroz EET tehniku, konačno sam upoznala šta je zapravo dobar balans tela i duha.

“Kroz dve godine pohađanja seminara EET – u ovim godinama, a imam ih taman, desile su mi se vidne promene.
Svedok sam da nikada nije kasno za lični razvoj i rad na sebi i svojim emocijama, na svojoj energiji. Mnoga uverenja kojim sam se vodila tokom prethonih godina, tokom prethodnog života – ostavila sam daleko iza sebe.
Obzirom da ova tehnika počiva na ukrštanju psihoterapije, duhovnosti i energije, iskorak iz emocionalnog otiska me je poslao na rad sa unutrašnjim detetom. Unutrašnje dete me je usmerilo na susrert same sa sobom – sada.”
Milena Mašić Lukač, Beograd

Kada sam došla na EET seminar, nisam imala pojma šta me sve čeka i na kakvo putovanje sam krenula…

“Misleći da sam srećna i relativno ispunjena, krenula sam na prvi modul ni ne sluteći do koje mere će me ceo seminar promeniti. Posle svakog modula bila sam uznemirena, uplašena, uplakana i nisam mogla da spavam. Tada nisam bila sigurna ni ko sam, ni šta želim, ni zašto to sebi uopšte radim. Ono što sada znam je da su to bile neophodne faze mog razvoja na putu Ljubavi. Sve vežbe, kojima me je Ivana Kuzmanović naučila, su dale i nastavljaju da daju rezultat na svim planovima mog života. Ono kako se ja sada osećam, posle završene prve godine ličnog razvoja EET, ne mogu rečima da opišem.
Nikada nisam osećala veću Ljubav prema sebi, a posledično i prema svim ljudima sa kojima sam bliska. Prvi put u životu se osećam potpuno bezbedno jer znam da je moj život samo u mojim rukama. Mir koji osećam je nešto što bih želela da osećaju svi ljudi na planeti. Zahvalna sam na svim izazovima pred koje sam ikada stavljena jer znam da su oni bili preduslov da stignem ovde gde sam sada.
Osećam se veoma udobno u svojoj koži i radujem se novim saznanjima o sebi na putu koji se nikada ne završava. Budim se srećna svako jutro jer volim sve što jesam i ponosna sam na sebe.
Jedva čekam drugu godinu EET!”
Ana Vlaisavljević, Beograd

Očigledna transformacija moje svastike inspirisala me je da i je krenem na seminar EET.

Za razliku od ranije, vidim da ona sad ima hrabrost, spremnost i širinu da prihvati druge opcije, druga mišljenja i rešenja i da, zahvaljujući tome, uspešno se bori sa svakodnevnicom, sa izazovima na različitim niovima života….

Luka Ilić, Beograd

Radujem se! Čak su prijateljice uvidele da mirnije razgovaram, postavljam pitanja, vide me drugačije – u jako pozitivnom stavu i da sam svoja, da jasno i odlučno kažem što mislim, što mi zasmeta, nema više ustezanja, sputavanja.

“Tako sad čistim dušu, oslobođam je svih tenzija što ranije nisam uspevala, jer sam mislila da ne mogu, da nisam znala. Mada, nisam ni sebe volela. Ali, sve je moguce. EET mi je pomogla da spoznam sebe, zavolela sam i aktivirala resurse da se u meni probudi i proradi sve na pravi nacin sa ISTINOM I LJUBAVI! Vidim i osećam sve pozitivnije!
Hvala os srca Ivana što postojite. Tako draga, plemenita, predivna, nasmejana. Poput sunca, Vi širite svetlost, toplinu i energiju.
Vi ste mi najdragocenija osoba kuja sam ikad srela!”
Mihaela Milošev, Boljevac

>> Pogledajte još iskustava polaznika Seminara EET na mom YouTube kanalu <<

Kome je EET namenjena?

1. Svima koje zanima lični razvoj

Da se razumemo: malo ko kreće na ovaj put zato što želi da spozna Boga ili zato što nema druga posla. Krećemo jer nas nešto itekako boli. Krećemo jer su nam ograničenja postala prejaka, strahovi narastajući, odnosi upravo suprotni onome što želimo i pitanja “U čemu je smisao?” i “Zar je ovo život?” vise nad glavom kao Damoklov mač, dok se godina za godinom sve ubrzanije smenjuju. Moji nemiri bili su hronični, napadi panike redovni, a emotivne veze turbulentne i nezadovoljavajuće.

Posle mnogo godina rada na sebi, učenja, stradanja i rada sa klijentima, sigurna sam da mogu da vam pomognem da pronađete smisao, uživate u sebi, uživate u životu i odagnate strahove, panike i nemire. Takođe, mogu da vas obučim kako da vi sutra pomognete drugima.

Zato je ova naročita koučing metoda za vas!

Naučićete:

– kako da osvestite Sebe kao neponovljivo, jedinstveno i Božansko Biće
– kako da bezuslovno zavolite i prihvatite Sebe i postanete nesalomivo samosvesni*
– kako da se uspešno nosite sa izazovima
– kako da vam bude udobno u svojoj koži
– na koji način da unesete radost u svakodnevnicu i pronađete mir, zadovoljstvo, satisfakciju i smisao u svemu što radite

* samosvest: – svest o sopstvenoj vrednosti koja nije nastala upoređivanjem sa uspesima i vrednostima drugih; svest o Božanskoj prirodi Bića koje teži da spozna samo Sebe

2. Trenerima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima

Vi koji već prenosite svoju ljubav, znanja i umeća na druge, vi koji ste podrška u razvoju mladih i vi koji znate da je samo nebo granica, izborom svojih poziva preuzeli ste odgovornost za stalno napredovanje, istraživanje, razvijanje, usavršavanje, kako biste sa što više uspeha radili sa onima kojima ste potrebni.

I kako bi svi skupa efikasnije odgovorili na zahteve ubrzanog življenja, globalnih promena i evolucije svesti koja se u ovom trenutku događa na planeti Zemlji.

Koučing tehnika EET je za vas zato jer donosi:

– nova znanja
– obilje praktičnih vežbi
– pristupe koji omogućavaju dublje, efikasnije i trajnije rezultate kod vaših klijenata, kod svih onih kojima ste uzor

Ona je za vas i zato jer ćete ponovnom proradom svojih sadržaja i sticanjem novih umeća biti primer da samo kontinuirano učenje donosi prave rezultate. Vaša znanja i vrline dobiće novi sjaj.

3. Roditeljima

Ukoliko ste oditelj koji je svestan odgovornosti za lični rast, sazrevanje i sreću, kao preduslova razvoja, sazrevanja i sreće svoje dece.

4. Menadžerima i preduzetncima

Samo vi znate koliko je važno, a koliko stresno biti pravi lider. Biti onaj kojeg slede i ko nosi odgovornost za prekookeanski brod, posadu, putnike i tovar na njemu.
Samo vi znate da nije lako upravljati i da je na pučini moguće zalutati.

Zato je ova tehnika za vas:

– da naučite kako umanjiti stres
– da spoznate kako vaše unutrašnje stanje može da olakša upravljanje
– i da naučite efikasne pristupe u radu sa ljudima kada je vaša pozicija liderska, a dobra i jasna komunikacija, poverenje i poštovanje osnov njenog opstanka.

Koncept, trajanje obuke, sertifikat, cena

1. Osnovni nivo – Lični razvoj (Personal Development)

Osnovni nivo (Basic Level), traje šest meseci i ima šest modula po 14 sati.

Svaki polaznik dobija i knjigu Priručnik za svesniji i kvalitetniji život sa svim lekcijama i vežbama.

2. Napredni novi – Lični razvoj i obuka za Life Coacha

Drugi – Napredna nivo – Lični razvoj i obuka za Life Coacha EET sastoji se od šest modula. Polaznici će se naizmenično nalaziti u ulozi kouča i klijenta, istovremeno stičući iskustva i znanja u oblasti pozitivne psihologije, koučinga i energetskih tehnika, uključujući reiki. Biće osposobljeni da primenjuju različite načine za najadekvatniji pristup klijentu (i sopstvenom napretku).

Ova tehnika orijentisana je na ličnost klijenta, kako na njenu Personu, tako i na pripadajuću Senku, kako na dete u čoveku, tako i na njegovu sposobnost da sam sebi postane roditelj kakvog nije imao i omogući život odraslom, zrelom i autentičnom Biću.

Pored drugih energetskih pristupa, u toku obuke polaznici dobijaju i Reiki inicijaciju.

Svaki polaznik dobija i knjigu Priručnik za koučing sa svim lekcijama i vežbama.

Za više informacija o Seminaru pišite na: ivana@ivanakuzmanovic.rs

AUTOR I PREDAVAČ: Ivana Kuzmanović, književnica, Life coach, reiki majstor i učitelj meditacije Iza mene je trideset godina pasioniranog bavljenja i istraživanja duše, ljubavi, svesti i drugih metafizičkih pitanja, od čega deset pripada uspešnoj praksi – radu s velikim brojem klijenata koji su tokom individualne ili grupne saradnje pronašli svoje odgovore, puteve i ostvarili mnoge od svojih želja i ciljeva.

Napisala sam osam knjiga koje su sve bestseleri, a studija o ljubavi “Od kada sam se zavolela – VOLIM” je najčitanija knjiga u oblasti popularne psihologije u regionu.

EET međunarodno i nacionalno sertifikovana tehnika

Tehnika Emocionalna i Energetska Transformacija sertifikovana je i međunarodno i nacionalno od strane EMCC(The European Mentoring and Coaching Council) i kod Udružeja za psihoterapju, savetovanje i koučing Srbije.

Emotional Energetic Training and Transformation – EETT meat EMCC Global Standards – EQA aworded (LINK)

Sertifikat o završenom Seminaru

Za svaku završenu “godinu” Seminara polaznici dobijaju i odgovarajući Sertifikat.

Garancija zadovoljstva!

Sve što radim, činim svim svojim bićem, s maksimalnom posvećenšću i odgovornošću. Pored toga što čvrsto stojim iza svog rada, iza mene stoji Evropski savet za mentoring i koučing, devet napisnih i veoma čitanih knjiga, više od hiljade zadovoljnih klijenata i šest generacija polaznika EET.

Ali, možda se, posle prvih par susreta, ispostavi da to ipak nije ono što vama treba ili što ste očekivali. Iako to iskustvo do sada nisam imala, ja i dalje garantujem 100% zadovoljstvo ili vraćam novac.

Dovoljno je da mi napišete da prvi modul seminara nije ispunio vaša očekivanja u roku od 48 sati od njegovog završetka i cela suma biće vam vraćena.


* Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije, imate pitanja ili već sada znate da je ova tehnika kao stvorena za vas, molim vas da se javite na ivana@ivanakuzmanovic.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *