Seminar – Emocionalna energo terapija i transformacija

Knjiga o meni – Jedno pitanje za svaki dan – Petogodišnji dnevnik
09/01/2017
Isceliteljska moć ljubavi
28/09/2017
Prikaži sve

Seminar – Emocionalna energo terapija i transformacija

Ovo je jedina koučing tehnika koja kombinuje psihološki, koučing i energetski pristup i time omogućava transformaciju koja je mnogo više od trenutne promene ili postignutog cilja: ona znači promenu perspektive, napuštanje emocionalnog otiska i drugih obrazaca i uslovljenosti, i jasan napredak u slobodi i nezavisnosti.

Pored brojnih tehnika, veština i uvida koji podstiču lični razvoj, ovaj seminar ujedno je i obuka za buduće životne trenere (Life coach).

Seminari jedinstvene koučing tehnike Emocionalna energo terapija i transformacija (EETT) namenjeni su onima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu, zatim trenerima, roditeljima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima, kao i menadžerima i preduzetnicima.

Prva generacija polaznika Seminara EETT – Osnovne godine ličnog razvoja EETT na proleće 2018. završila je ciklus od pet modula – pogledajte njihove utiske OVDE.

Seminari u dva grada:
Beograd, Podgorica
Tokom višedecenijskog rada na sebi, na svom emocionalnom i duhovnom sazrevanju kao i kroz edukacije, sretala sam divne učitelje, stručnjake i energetičare. Ali me je često mučilo to što nikada nisam imala sve na jednom mestu. Jer, kada bih konačno uspostavila odnos poverenja i otvorila dušu, te dobila određene uvide, javljala se potreba za strategijom, za “know how” kao i za energetskom podrškom tokom burnih procesa. To me je od psihoterapeuta vodilo ka kouču, od kouča ka energetičaru, pa u krug.

Emocionalna energo terapija i transformacija na jednom mestu i sa jednim koučem nudi put do korenitih i trajnih promena, načine i strategije za ostvarenje željenih situacija, nezavisnost, slobodu i ljubav, kao i energetsku podršku tokom celog procesa.

Za one koji rade s ljudima nudi nove dimenzije komunikacije, prenošenja znanja i postizanja rezultata.

I to nije sve! (šala mala 🙂 ).

Dobijate izvanrednu mogućnost da se upoznate i povežete sa sebi sličnim, srodnim dušama, zajedno iskusite osećaj bliskosti i jednosti i otvorite nove dimenzije poverenja i međusobne potpore.

Kome je EETT namenjena?

1. Onima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu

Da se razumemo: malo ko kreće na ovaj put zato što želi da spozna Boga ili zato što nema druga posla. Krećemo jer nas nešto itekako boli. Krećemo jer su nam ograničenja postala prejaka, strahovi narastajući, odnosi upravo suprotni onome što želimo i pitanja “U čemu je smisao?” i “Zar je ovo život?” vise nad glavom kao Damoklov mač, dok se godina za godinom sve ubrzanije smenjuje. Moji nemiri bili su hronični, napadi panike redovni, a emotivne veze turbulentne i nezadovoljavajuće.

Posle mnogo godina rada na sebi, učenja, stradanja i rada sa klijentima, znam da mogu da vam pomognem da pronađete smisao, uživate u sebi, uživate u životu i odagnate strahove, panike i nemire. Takođe, mogu da vas obučim kako da vi sutra pomognete drugima.

Zato je ova koučerska metoda baš za vas!

Naučićete:

 • kako da se uspešno nosite sa izazovima
 • kako da vam bude udobno u svojoj koži
 • na koji način da unesete radost u svakodnevnicu i pronađete mir, zadovoljstvo, satisfakciju i smisao u svemu što radite

2. Trenerima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima

Vi koji već prenosite svoju ljubav, znanja i umeća na druge, vi koji ste podrška u razvoju mladih i vi koji znate da je samo nebo granica, izborom svojih poziva preuzeli ste odgovornost za stalno napredovanje, istraživanje, razvijanje, usavršavanje, kako biste sa što više uspeha radili sa onima kojima ste potrebni.

I kako bi svi skupa efikasnije odgovorili na zahteve ubrzanog življenja, globalnih promena i evolucije svesti koja se u ovom trenutku događa na planeti Zemlji.

Koučerska tehnika EETT je za vas zato jer donosi:

 • nova znanja
 • obilje praktičnih vežbi
 • pristupe koji omogućavaju dublje, efikasnije i trajnije rezultate kod vaših klijenata, kod svih onih kojima ste uzor

Ona je za vas i zato jer ćete ponovnom proradom svojih sadržaja i sticanjem novih umeća biti primer da samo kontinuirano učenje donosi prave rezultate. Vaša znanja i vrline dobiće novi sjaj.

3. Roditeljima

Roditelj ste koji je svestan odgovornosti za lični rast, sazrevanje i sreću, kao preduslova razvoja, sazrevanja i sreće svoje dece.

4. Menadžerima i preduzetnicima

Samo vi znate koliko je važno, a koliko stresno biti pravi lider. Biti onaj kojeg slede i ko nosi odgovornost za prekookeanski brod, posadu, putnike i tovar na njemu.
Samo vi znate da nije lako upravljati i da je na pučini moguće zalutati.

Zato je ova tehnika za vas:

 • da naučite kako umanjiti stres
 • da spoznate kako vaše unutrašnje stanje može da olakša upravljanje
 • i da naučite efikasne pristupe u radu sa ljudima kada je vaša pozicija liderska, a dobra i jasna komunikacija, poverenje i poštovanje osnov njenog opstanka.

Koncept, trajanje obuke, cena

1. Osnovna godina
Osnovna godina (Basic Level), godina LIČNOG RAZVOJA (PERSONAL DEVELOPMENT), ima pet modula. Svaki modul  traje po tri dana (14 efektivnih sati po modulu – ukupno 15 dana, 70 efektivnih sati). Razmaci između modula su mesec i po dana. Između dva modula polaznici dobijaju literaturu, radne sveske i zadatke.
2. Napredna godina – Lični razvoj i obuka za Life Coacha EETT
Druga – Napredna godina – Lični razvoj i obuka za Life Coacha EETT sastoji se od pet modula. Polaznici će se naizmenično nalaziti u ulozi kouča i klijenta, istovremeno stičući iskustva i znanja u oblasti pozitivne psihologije, koučinga i energetskih tehnika, uključujući reiki. Biće osposobljeni da primenjuju različite načine za najadekvatniji pristup klijentu (i sopstvenom napretku).

Ova tehnika orijentisana je na ličnost klijenta, kako na njenu Personu, tako i na pripadajuću Senku, kako na dete u čoveku, tako i na njegovu sposobnost da sam sebi postane roditelj kakvog nije imao i omogući život odraslom, zrelom i autentičnom Biću.

Pored drugih energetskih pristupa, u toku obuke polaznici dobijaju i Reiki inicijaciju.

* Za više informacija i cene Seminara pišite na ivanauna@gmail.com.
Iza mene je trideset godina pasioniranog bavljenja i istraživanja duše, ljubavi, svesti i drugih metafizičkih pitanja, od čega deset pripada uspešnoj praksi – radu s velikim brojem klijenata koji su tokom individualne ili grupne saradnje pronašli svoje odgovore, puteve i ostvarili mnoge od svojih želja i ciljeva.

* Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije, imate pitanja ili već sada znate da je ova tehnika kao stvorena za vas, molim vas da se javite na ivanauna@gmail.com.

5 Comments

 1. Jasna Dumanovic says:

  Lepa prilika da se upoznamo i zajedno otkrijemo jos po nesto. Srdacan pozdrav . Jasna Dumanovic

 2. Tamara says:

  Koja je cena i kada se odrzava?

  • Narcis Selimić says:

   Poštovana Tamara,
   Cena jednog modula je 130,- EUR, a ima ih ukupno pet.
   Seminar se održava u Kolarčevoj 5, u Beogradu.
   Prvo modul:
   petak, 20.10.17 – od 18.00 do 21.00 č.
   subota, 21.10.17 – od 10.30 do 17.00 č.
   nedelja, 22.10.17 – od 10.30 d0 17.00 č.
   Srdačan pozdrav!

 3. Marija Romanić says:

  Draga Ivana,
  Želim da se više informišem o seminaru.
  Zapravo, kako se pohadjaju moduli ukoliko bih želela da odslušam svih pet. Kojom dinamikom tokom godine.
  Srdačan pozdrav
  Marija

  • Ivana Kuzmanović says:

   Draga Marija,
   drago mi je zbog vašeg interesovanja za seminare EETT.

   Seminari se sastoje od pet modula.
   Jedan modul traje 14 sati raspoređenih u dva dana vikenda (u Crnoj Gori), u Beogradu tri dana – petak 18h do 21h, subota i nedelja od 10. 30 do 17.30.

   Razmak između modula je oko mesec, mesec ipo dana.
   S obzirom da se radi u malim grupama o datumima se dogovaramo i usklađujemo s mogućnostima učesnika.
   Na sajtu imate i program Osnovne godine ličnog razvoja: https://goo.gl/jMTrwu
   Seminari EETT završavaju sertifikatom a završetkom druge godine dobijate kompletnu pripremljenost za ozbiljno, stručno i profesionalno bavljenje koučingom.

   Cena jednog modula je 130 evra. Uplatom svih pet ostvarujete popust od 20 posto. U suprotnom plaćate svaki modul posebno.

   Prva grupa Osnovne godine u Beogradu počinje 28.9. u 18h. Prva grupa u Podgorici počinje sa radom najverovatnije trećeg vikenda oktobra.

   Srdačan pozdrav
   Ivana Kuzmanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *