Niste slučajno prišli baš ovoj knjizi

Vodič za usklađivanje uverenja i ponašanja sa osećanjima
11/11/2016
Rasplamsavanje – dinamična radionica
13/11/2016
Prikaži sve

Niste slučajno prišli baš ovoj knjizi

U životu, kao svojevrsnom putovanju na kome se nalazimo sa mnogo ili malo prtljaga, potrebna nam je podrška. U momentu dok držite ovu knjigu u ruci i dok vas golicaju njene ivice, istražujete je i proučavate poput mape, tražeći putokaze koji će vas odvesti do željene destinacije ili koji će vam ponuditi avanturu kakvu nikada nećete zaboraviti. Tražite promenu, ali ne postavljate sebi važno pitanje – da li ste spremni da se promenite?

Ivana Kuzmanović je tragalac kroz nivoe duše i uma, dugogodišnji istraživač sopstvenih mogućnosti i kolekcionar znanja. Prolazeći kroz lične transformacije i stičući nove uvide, delila je i sa drugima svoje putopise srca, kako bi im osvetlila staze kojima treba da prođu. Njena nova knjiga, Knjiga i kartice ličnih promena jeste upravo ono što vam u ovom trenutku treba.

Jer niste slučajno prišli baš ovom naslovu i ne čitate slučajno ove redove.

Ova knjiga je vaš vodič i podrška istovremeno. Daje vam zadatke, ali vam i pomaže da dođete do rešenja. Vodi vas kroz nove predele, ali vas i podučava da one stare pogledate kao da ih vidite prvi put.

I baš kao tokom svakog putovanja, potrebne su vam karte za specijalna mesta koja želite obići. Osamdeset karata iz ove knjige otvaraju vam vrata ka Preprekama, Uvidima, Zadacima i Podršci. Načinili ste prvi korak – otvorili ste se za nova iskustva. Sada vas čeka kreacija – da hrabro živite svoju istinu, svoje vrednosti, svoju prirodu.

Ovo je putovanje na kome ćemo se sigurno sresti i zaigrati partiju karata. Imajte pravi špil u rukama.

Jasmina Stojanović
glavna i odgovorna urednica Sensa magazina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *