Reiki je isceljenje i pročišćenje

Meditacija za sve
16/10/2016
Najprodavanija knjiga u oblasti popularna psihologija
22/10/2016
Prikaži sve

Reiki je isceljenje i pročišćenje

Majstor reikija (sensei) postala sam 2008. godine i od tada uspešno primenjujem ovu tehniku na sebi, mojim ukućanima, mojim klijentima.

U periodu između 2005. i 2008. godine prošla sam put od upoznavanja i primenjivanja reiki tehnike (prvi stepen shoden), preko rada sa simbolima (okuden) do majstorstva (sensei) koji ujedno predstavlja integraciju prethodnih, podizanje lične vibracije i duboke uvide o kretanju i korišćenju energije. Kroz inicijacije me je vodio majstor reikija Vujadin Miljanović.

Reiki Ivana Kuzmanović

Snaga ove metode jedna je od onih koje čine suštinu Emocionalneenergoterapijeitransformacije, metode čiji sam autor.

Reiki je snaga i životnost.
Reiki je ljubav i svesnost.
Reiki je pročišćenje i isceljenje.
Reiki je svetlost i potpunost.

Reiki je jednostavna i veoma delotvorna metoda tradicionalne japanske medicine kojom se Univerzalna životna energija kanališe i dovodi u ljudski organizam. Time se podiže nivo životne energije što dovodi do opuštanja, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, ubrzavanja samoisceljujućih procesa i do unapređenja zdravlja i poboljšanja kvaliteta života.

U kombinaciji sa meditacijom reiki terapije su znatno delotvornije.

Reiki je prirodna metoda za unapređenje zdravlja i rehabilitaciju koja je 2007. godine priznata i odobrena podzakonskim aktom Ministarstva zdravlja Srbije. Od tada se reiki praktikuje i kod nas, a njime se mogu tretirati ljudi, biljke i životinje.

reiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *