Reiki je pročišćenje i isceljenje

Meditacija za sve
16/10/2016
Najprodavanija knjiga u oblasti popularna psihologija
22/10/2016
Prikaži sve

Reiki je pročišćenje i isceljenje

Majstor reikija (sensei) postala sam 2008. godine i od tada uspešno primenjujem ovu tehniku na sebi, mojim ukućanima, mojim klijentima.

U periodu između 2005. i 2008. godine prošla sam put od upoznavanja i primenjivanja reiki tehnike (prvi stepen shoden), preko rada sa simbolima (okuden) do majstorstva (sensei) koji ujedno predstavlja integraciju prethodnih, podizanje lične vibracije i duboke uvide o kretanju i korišćenju energije. Kroz inicijacije me je vodio majstor reikija Vujadin Miljanović.

Reiki Ivana Kuzmanović

Snaga ove metode jedna je od onih koje čine suštinu Emocionalneenergoterapijeitransformacije, metode čiji sam autor.

Reiki je snaga i životnost.
Reiki je ljubav i svesnost.
Reiki je pročišćenje i isceljenje.
Reiki je svetlost i potpunost.

Reiki je jednostavna i veoma delotvorna metoda tradicionalne japanske medicine kojom se Univerzalna životna energija kanališe i dovodi u ljudski organizam. Time se podiže nivo životne energije što dovodi do opuštanja, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, ubrzavanja samoisceljujućih procesa i do unapređenja zdravlja i poboljšanja kvaliteta života.

U kombinaciji sa meditacijom reiki terapije su znatno delotvornije.

Reiki je prirodna metoda za unapređenje zdravlja i rehabilitaciju koja je 2007. godine priznata i odobrena podzakonskim aktom Ministarstva zdravlja Srbije. Od tada se reiki praktikuje i kod nas, a njime se mogu tretirati ljudi, biljke i životinje.

reiki

3 Comments

 1. aleksandra says:

  Postovana,
  isla sam na reiki i to popodne mi je bio gornji pritisak 160, a sutradan sam setajuci na Adi, zavrsila u hitnoj. Puls je bio 208. Molila bih Vas za misljenje i uticaj reiki na postreakciju.
  Unapred zahvalna, Aleksandra Radoicic

  • Ivana Kuzmanović says:

   Poštovana Aleksandra,
   neke prateće pojave mogu biti prisutne u radu sa energijama kao rezultat pokretanja unutrašnjih procesa ali mi je nepoznato da neko zbog toga završi u hitnoj. Ono što bi bilo moguće jeste da se u Vama pokrenuo neki emotivni sadržaj (moguće iniciran reikijem) te da ste odreagovali snažno kao u slučaju visokog stresa, što je izazvalo porast pritiska. Kao i kod homeopatije, fitoterapije, dubinskih masaža i slično, reakcije na deblokiranje energije i emocionalnog potisnutog sadržaja mogu biti prisutne ali ne na način da ugrožavaju zdravlje.
   Da li ste pre ili posle te reakcije imali još tretmana? Da li ste već postavili ovo pitanje onome ko vam je tretman radio? Da li imate problema s pritiskom?
   Pozdrav

 2. Sanja Bobic says:

  Dobar dan Ivana

  Čitam VAse knjige i zaokružujem u sebi mnoge istine koje nisam zelela da priznam . Hvala vam na. Iskrenoscu i pisanju da svako moze da razume shvati i otvori um u nekoom novom relmu
  Zanima me posto ste i reiki majstor gde je moguće doci na terapiju ? Ako Vi niste u mogucnosti da li bi ste preporučili neku kliniku

  Hvala unoared
  Sa postovanjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *