Prošireno izdanje u tvrdim koricama – VOLIM

U ime Ljubavi – Roman o snazi ljubavi i hrabrosti da se njena moć iskusi
17/07/2012
Ljubav bez iluzija – Svi bi voleli da vole, ali je malo onih koji to i uspevaju
13/08/2015
Prikaži sve

Prošireno izdanje u tvrdim koricama – VOLIM

Ivana Kuzmanović

Studija o Ljubavi koju je Ivana Kuzmanović objavila u knjizi pod naslovom “Od kada sam se zavolela – VOLIM” izašla je sredinom februara i kao posebno izdanje u tvrdim koricama dopunjeno zanimljivim testom “Koliko volite sebe?” i novim predgovorom. Uz knjigu ide poklon – muzički CD sa melodiajama za lepo raspoloženje.

Ova, delom romansirana, studija o Ljubavi u kojoj su promišljanja i stavovi podržani primerima i ličnim iskustvom proglašena je za jednu od najprodavanijih knjiga 2011. godine (nagrada Zlatni Hit Liber). Pored toga, u knjizi o otkrivanju Staze Ljubavi, kako glasi podnaslov ovog dela (popularna psihologija), data su i praktična uputstva, vežbe i preporuke za kvalitetnije i ispunjenije odnose sa samim sobom i svetom koji nas okružuje.

“Studiju o Ljubavi, Od kada sam se zavolela – VOLIM, pisala sam uverena u važnost, lepotu i istinitost svake reči, ali bez velikih očekivanja u pogledu njenog plasmana s obzirom na nekomercijalni sadržaj kao i činjenicu da se čitaoci radije opredeljuju za beletristiku. Zato je teško opisati moje zadovoljstvo i iznenađenje kada je proglašena za jednu od deset najprodavanijih knjiga u 2011. godini dobivši priznanje Hit libris. Prijatelji i čitaoci su mi čestitali, hvalili mene i moj rad.

A ja čestitam VAMA!

Čestitam čitaocima koji su ovu studiju o Ljubavi, ovaj putokaz za kvalitetniji život i odnose, ovaj javni poziv za probuđeno hodanje Stazom Ljubavi učinili pravim bestselerom. Moja radost prevazilazi puko zadovoljstvo visokim tiražima i popularnošću. Ona je nemerljiva upravo zbog saznanja da je svest u Srbiji na mnogo višem nivou nego što sam pretpostavljala u trenutku kada sam se obratila izdavaču, bojažljivo predlažući tiraž od hiljadu primeraka koji bi pokrio troškove štampe…

… Novina dopunjenog izdanja je test „Koliko volite sebe“ koji se nalazi na početku i na kraju knjige. Predlažem vam da na pitanja odgovorite dva puta najmanje: jednom pre čitanja i drugi put nakon čitanja ove studije, pod uslovom da knjigu čitate prema uputstvu datom u njoj.

Verujem da će se, ukoliko budete primenjivali predložene vežbe, vaši naknadni odgovori razlikovati od prvobitnih, a kvalitet vašeg života srazmerno uznapredovati. Na ovom mestu želim da vam priznam kako i sama to činim: čitam je iznova, ponavljajući vežbe, obnavljajući svežinu koraka svaki put kada počnem da se saplićem…” (iz Predgovora Ivane Kuzmanović novom dopunjenom izdanju)

“Na tragu Fromove preporuke, da voleti drugog ne može onaj ko ne ume sebe da voli, Ivana Kuzmanović napisala je knjigu… u kojoj duhovito i pitko raskrinkava zablude o ljubavi, vodi preko prepreka na putu ka ljubavi, i konačno, otkriva pomagače na stazi ka ljubavi…” (iz intervjua Blicu)

Pročitajte recenziju >>>>>

Pročitajte odlomak iz knjige

Izdavač: Laguna (prodaja u knjižarama i putem Interneta)

Ova knjiga objavljena je i na engleskom jeziku, kao klasična knjiga i kao e-knjiga i može da se naruči na amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *