VOLIM – na 1. mestu!

Poema i pesma za rođendan
28/04/2011
Svrha ljubavi
29/06/2011
Prikaži sve

VOLIM – na 1. mestu!

Knjiga "Od kada sam se zavolela – VOLIM", od juče je na 1. mestu Top liste najprodavanijih knjiga Lagune.

Samo što se pojavila u knjižarama, krajem januara ove godine, ova knjiga se plasirala u sam vrh Top liste bestselera, na drugom mestu je bila duže od mesec dana, a sad je, zato što je čitaoci širom Srbije doživljavaju zaista kao svojevrstan putokaz ka Stazi Ljubavi, dosegla sam vrh sa odštampanih šest izdanja.

Na prvom mestu Top liste ova knjiga Ivane Kuzmanović dočekuje i svoju svečanu promociju, koja  je zakazana za četvrtak, 26. maj u 18.30 časova u kafeu beogradske knjižare "Delfi" u SKC (Kralja Milana 48). Osim Ivane Kuzmanović, na promociji govori i recenzent knjige Bojana Glušac, psihoterapeut i defektolog, zatim Dragana Bačanek, life coach, kompozitor Branko Isaković, a glumica Iva Štrljić i glumac Milutin Bogunović čitaju odlomke iz knjige koja je doživela već šesto izdanje. Svečanu promociju krase još i muzički program i koktel.

 

1 Comment

  1. Knjiga ~Lemurova ljubav~ je u pocetku pomalo kic ali dalje je citati pretvara se u samoanalizu, retrospekciju slicnih dogadjaja u zivotu, potrebi za boljim ja, i pre svega po meni posle ove knjige treba vise ceniti svoj mir, porodicu, decu, brak. Hvala spisateljici sto mi je ulepsala godisnji odmor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *