Promocija VOLIM u Novom Sadu

Ivana Kuzmanović i dr Zoran Milivojević na TV Pink
Ivana Kuzmanović i dr Zoran Milivojević o Ljubavi
07/03/2011
Poema i pesma za rođendan
28/04/2011
Prikaži sve

Promocija VOLIM u Novom Sadu

Atmosfera u Radio Cafe-u u Novom Sadu nadmašila je dosadašnja iskustva sa promocija: topla i nesputana razmena Ljubavi i iskrena podrška autentičnom ispoljavanju svake od stotinak duša i fizički bliskih na malo raspoloživih kvadrata. Predstavljanje nove knjige Ivane Kuzmanović “Od kada sam se zavolela – VOLIM”, u Novom Sadu, za sve prisutne bio je nesvakidašnji događaj koje su neki pratili sa osmehom, a neki sa suzama koje su označavale da je svaka pisana i izgovorena reč pogodila pravo u metu: otvorenu, ranjivu ljudsku dušu.

Pored autorke koja je nadahnuto govorila o Ljubavi, bliskosti, buđenju svesnosti i povezanosti među ljudima, life coach Dragana Bačanek opisala je novo Ivanino delo kao pionirski poduhvat na našim prostorima koji su mnogi željno dočekali. Ona je naglasila da za nju ova studija o Ljubavi predstavlja pragmatičnu duhovnost, uspešan pokušaj da se znanje i iskustvo ponude kao praktična pomoć drugima.

Nakon predstavljanja knjige Ivana Kuzmanović je prisutne pozvala da uzmu učešće u razgovoru koji je potvrdio da je novo doba započelo.

Gosti su imali priliku da uživaju u sjajnom muzičkom nastupu Zorana Stojića – Stojketa, a potom i u izuzetnom izvođenju pesme “Un ano de amor” u interpretaciji autorke još jednog bestselera, Ivane Kuzmanović.

Izdavač: Laguna (prodaja u knjižarama i putem interneta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *